Spørgsmål til betaling

Følg

Så længe du får strøm gennem os, så skal du naturligvis betale for den til os.

Månedlig betaling: Hvis du er på månedlig betaling, så husk, at denne kører bagudrettet. Dette betyder, at din sidste opkrævning vil falde, efter du har forladt os.

Løbende betaling: Hvis du er på løbende betaling, så kan du ende med at have et overskydende beløb på din saldo, når alt er opgjort. Dette refunderer vi, når vi behandler din slutopgørelse, hvilket vi sørger for hurtigst muligt.

Du kan undgå at ende med et indestående, efter du har forladt os, ved at skifte til månedlig betaling i vores app: Betaling → klik på tandhjulet i højre hjørne → Tank-op aftale.

OBS: Vores månedlige betaling bliver kørt den sidste hverdag i måneden, så hvis du har et udestående hos os, så bliver du opkrævet her.