Til dig med solceller

Følg

Hvis du bliver hos barry, indtil vi trækker os fra det private elmarked, så vil du blive overdraget til EWII d. 1. marts 2022.

Du kan se mere om, hvad dette vil betyde for dig inde på deres hjemmeside, som blandt andet indeholder eksempler på, hvordan dine opgørelser og regninger kommer til at se ud.

EWII er et selskab med en innovativ tilgang til markedet, en kompetent kundeservice, en grøn profil samt gode priser, hvorfor vi blandt andet har valgt dem.

Hvis du ikke ønsker at skifte til EWII, så kan du frit vælge opstart hos en anden leverandør til d. 1. marts 2022. Hvis du først tager stilling efter overdragelsen til EWII, så har de, ligesom os, ikke binding, så de holder ikke på nogen mod deres vilje.