Kan jeg selv vælge en anden leverandør?

Følg

Vi har ingen binding eller opsigelsesfrist, så vi holder ikke på nogen mod deres vilje.

Hvis du ønsker, så kan du frit vælge en anden leverandør - du skal blot sørge for, at din opstart hos dem sættes til d. 1. marts 2022, da du ellers vil blive overdraget til EWII her.

EWII er et selskab med en innovativ tilgang til markedet, en kompetent kundeservice, en grøn profil samt fornuftige priser, der endda i nogle tilfælde kan slå vores. Derudover afregnes man hos dem efter faktisk forbrug, som man kan følge via selvbetjeningen på deres hjemmeside. Det er på denne baggrund, at vi har valgt dem.

Hvis du bliver skiftet til EWII, så har de, ligesom os, ingen binding, så de vil heller ikke holde på nogen mod deres vilje.

0 ud af 0 fandt dette nyttigt

Kommentarer

1 kommentar
  • Hej Morten,

Jeg beklager det sene svar, men vi har selvsagt haft rigtig meget at se til den sidste uge.

Vi forstår skam godt, hvis du ærgrer dig. Det var bestemt ikke vores mål at komme hertil.

Det er skam fuldkommen lovligt. EWII har lovet at tage godt imod alle og tilbyder således en prisaftale, der som minimum matcher vores, hvis man ender med at blive overdraget til dem.

Alternativet til den nuværende situation ville være, at vi endte med at gå konkurs. Dette ville have medført, at alle vores medlemmer uden varsel ville blive fordelt ud på markedet ud fra en såkaldt fordelingsnøgle via DataHub (Energinets system), idet ingen må ende uden strøm.

Hvis dette skete, så ville man ende med en standardaftale hos et vilkårligt elselskab, hvilket sjældent ligger i den billige ende. Under omstændighederne er det, der sker nu her, altså det bedste, som kan gøres.