13.12.2021: Timepriser og forbrugsdata mangler i app (LØST)

Følg

Vi oplever desværre en generel fejl, som betyder, at prisgrafen på app'ens forside ikke viser nogen data. Gratis-versionen af app'en kan stadig vise spotpris, men ikke en estimeret fuld pris. Derudover indeholder fanen Forbrug heller ikke nogen data.

Dette er allerede fejlmeldt til vores IT-afdeling, som arbejder på at få tingene på plads hurtigst muligt. Vi håber ikke, at dette står på for lang tid, da det har høj prioritet herinde, men hvis man skulle savne overblik over timepriserne til ladning af sin elbil, eller andet større forbrug, så kan man se morgendagens priser fra elbørsen via deres hjemmeside.

3 ud af 3 fandt dette nyttigt