Homey Integration

Følg

Homey er en centralhub, der kobler alle dine Smart-Home-enheder og devices sammen, så du kan styre dem i én app. Homey er kompatibel med tonsvis af apps såsom Sonos, Spotify Fibaro,  Philips Hue, Nest og Netatmo - og nu også med barry!

Sådan sætter du barry op med Homey

1. Åben Homey-app’en på din mobil og log ind, hvis du bliver bedt om det.
  2. Tryk på “Enheder” og “+” oppe i hjørnet til højre.
  3. Her kan du søge efter alle de enheder, som du kan integrere med. Søg efter "barry".
  4. Tryk på den enhed, som du vil tilføje.
  5. Tryk “Opret forbindelse”.
  6. Åben din barry-app og vælg Add-ons. Vælg “Homey”
  7. Tryk “Kopier dit token”
  8. Gå tilbage til Homey-appen og sæt det kopierede ind i feltet “API Key”
  9. Du får nu en besked om, at Homey og barry er forbundet. Tryk “Ok”.
  10. Hvis du har barry på flere adresser, så kan du vælge den adresse, som du ønsker at bruge på listen. Tryk “Select”. Du får endnu en besked om, at barry og Homey er forbundet på den valgte adresse. Tryk “Ok.”

Du kan du forbinde barry til enheder i dit Smart Home. Husk blot, at disse enheder også skal være forbundet til Homey. Når dette er klaret, kan du oprette såkaldte flows ud fra de betingelser, du selv sætter.