Hvad kan jeg få med barry Partners?

Følg

I barry holder vi os til det, som vi er gode til - at sætte nye standarder for, hvad en el-leverandør kan samt at udvikle den bedste app til dig og din elbil. Så finder vi samarbejdspartnere, som er gode til resten.

Zappmobility

Zapp Mobility tilbyder installation af to af markedets bedste ladebokse - fra de anerkendte leverandør Easee og Wallbox. Du kan finde flere oplysninger om de to ladebokse her. De har også en smart guide, som hjælper med at finde den rigtige ladeløsning for dig.

Zapp står for eventuel refusion, dvs. at de sørger for, at du får en del af elafgiften på de kWh, som du har brugt på opladning, tilbagebetalt. Den seneste takst for elrefusion på opladning er sat til at 1.10kr pr. kWh.

Som medlem hos barry får du 10 % rabat hos Zap Mobility, uanset hvilken ladeboks du vælger.

Plugsurfing

Plugsurfing er en smart app, der hjælper dig med at finde den nærmeste ladestander i hele Europa. Der er over 200.000 ladestandere registreret på tværs af de forskellige lande!

Man angiver sit kreditkort, får tilsendt en ladebrik - som man bruger til at identificere sig ved landestanderen - og så kan man ellers lade på sin rejse gennem Europa... eller måske bare gennem Jylland. Som medlem hos barry kan man få en velkomstbonus i Plugsurfing-app’en og en gratis ladebrik. Se mere om deres løsning her.

Monta

Monta er en smart app, som hjælper dig med at oplade din el- eller plugin-hybrid-bil automatisk, når strømmen er billigst eller grønnest. Du styrer opladning via Monta-app’en, som kan “tale” med en række ladebokse. Se mere om deres løsning her.

Med Monta er elrefusionen automatiseret, så den sker med det samme, gerne inden for en time efter opladningen.

I deres app’ kan du også stille din ladeboks til rådighed for andre elbilister, så du tjener et fee, hver gang nogen benytter sig af den.

Via Monta får du desuden adgang til et europæisk super-netværk af ladestandere. Du betaler via app’en.

True Energy

True Energy er en smart app, som også hjælper dig med at oplade din el- eller plugin-hybrid-bil automatisk, når strømmen er billigst eller grønnest. Du styrer opladningen via True Energy-app'en, som “taler” med forskellige ladebokse og visse modeller som f.eks. Tesla - se listen af de ladebokse- og elbil-modeller de understøtter her.

“Big Battery” er som en hjælpende hånd, du og andre elbilsejere rækker til elnettet. Deltagelse i “Big Battery” giver adgang til Kabelrabat™, hvor man optjener rabat på elregningen. Desto mere du kører, desto mere er der som regel at tjene. Når forbruget er højere end produktionen, så kan True Energy styre opladning af elbiler, så vi undgår at skulle starte dyre backup-generatorer, som ofte bruger gas, kul eller olie. Der er tale om en kort opbremsning i ladningen, der sjældent varer mere end et par minutter. Som elbilsejer er det med andre ord ikke noget, som man vil mærke. Til gengæld vil man nok opdage resultatet: ekstra penge på kistebunden. Du kan læse mere her.

Alle medlemmer kan få adgang til vores partnerfordele. Man skal blot sende os en mail på: hello@barry.energy.