Hvad er elafgiftsrefusion?

Følg

Elafgiftsrefusion er en godtgørelse, som du modtager for elafgiften på den strøm, du bruger til opladning af din elbil eller plug-in hybrid. Det er kun muligt at få elafgiftsrefusion gennem en godkendt firma som f.eks. Zapp Mobility. Dette betyder, at man skal have et serviceabonnement hos udbyderen af ladestanderen, hvorved de sørger for godtgørelsen. I 2021 udgør elafgiftsrefusionen 1,12 kr. pr. anvendt kWh.