Hvordan kan jeg oplade på farten med barry?

Følg

Du kan bruge Plugsurfing-app’en, som giver adgang til 200.000 ladestandere i hele Europa. Som barry-medlem kan du få en lille velkomstbonus til denne app.

Du kan også vælge en af de lokale såkaldte "e-roaming-løsninger", som f.eks. Spirii, der har et stort netværk af ladestandere i Danmark.

Som en tredje mulighed kan du bruge Monta-app’en til at lade på farten, både på offentlige ladestandere og hos private, der sætter deres ladeboks til rådighed - smart!