15.05.2021: Afregning er midlertidigt på pause (LØST)

Følg

Vores afregningsmodul har siden d. 10.05.2021 været sat på pause (for nogle kunder siden d. 07.05.2021). Dette betyder, at forbrug ikke opdateres i din app, hvorfor du heller ikke bliver afregnet.

Vores teknikere arbejder på at få alt på plads så hurtigt som muligt.

Opdatering d. 18.05.2021

Nu er vores systemer oppe at køre igen, hvilket betyder, at vi har modtaget forbrugsdataen fra perioden, hvor vi ikke havde hul igennem til Energinets system.

Vores afregningsmodel vil blive kørt igen dagligt, men hvis man undrer sig over, at man er blevet afregnet et større beløb end normalt, så skyldes dette, at flere dages forbrug er blevet opgjort. Man kan altid klikke på en postering i app'en under "Betaling" for at se mere information, hvis man er i tvivl.

Hvis du har spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os på chat eller på mail: hello@barry.energy.

5 ud af 5 fandt dette nyttigt