Kontakt barry

Følg

Har du brug for hjælp? Vi er klar til at svare på dine spørgsmål i vores chat alle hverdage fra kl. 9-17 og alle weekender og helligdage fra kl. 10-17. Du kan også sende os en e-mail - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Har du feedback til os eller forslag til nye features? Så vil vi meget gerne høre fra dig i vores Co-Creation community. Her kan du også se, hvad andre brugere skriver om barry og give en stemme til gode forslag. Vi glæder os til at høre dine idéer!

Appstore_downlaod_button.png Googleplay_download_button.png