04.01.2021: Grå skærm i app'en (LØST)

Følg

Vi oplever i øjeblikket, at app'ens display ændres til grå skærm efter kort tids brug.

Ligeledes er forbrugsoversigten mangelfuld i januar trods opkrævninger under "Betaling".

Denne bug er ikke generel, men opstår kun sporadisk. Hvis du er ramt af den, så kan vi dog forsikre om, at vores IT-afdeling har smidt, hvad de havde i hænderne for at undersøge dette nærmere og rette det.

Vi håber, at alt er på plads inden for kort tid. Du kan holde dig opdateret her på siden.