01.01.2021. Timepriser vises ikke i app'en (LØST)

Følg

I forbindelse med årskiftet er timepriserne desværre midlertidigt utilgængelige i app'en. Vi arbejder på at få dem tilbage hurtigst muligt.

Fejlen skyldes, at Nord Pool (den nordiske elbørs) ikke har opdateret den fil, hvor vi henter priserne.

Nord Pool deler priserne med deres partnere via deres FTP-server dagligt. Denne har desværre ikke været opdateret efter årskiftet. Vi har kontaktet dem i forhold til problemet og afventer svar.

Indtil fejlen er løst, kan du finde de aktuelle timepriser her. Vær opmærksom på, at priserne vises i DKK/MWh. Der skelnes desuden mellem DK1 & DK2. DK1 er Vestdanmark (postnummer >4999), og DK2 er Østdanmark (postnummer <4999).

Vi forventer, at timepriserne er tilgængelige igen i løbet af et par dage.