Hvordan betaler jeg hos barry?

Følg

Alt omkring afregning og betaling kører via din Barry-konto, som du administrerer inde i app'en. Du betaler med dit kreditkort, og du kan vælge mellem løbende betaling eller månedlig betaling.

Løbende betaling
Vælger du løbende betaling, vil vi automatisk trække et beløb fra det betalingskort, du har tilknyttet i app'en, når din konto rammer 0, så den kommer i plus. Du vælger selv det beløb, du ønsker at optanke din Barry-konto med. Med denne løsning får du en god fornemmelse for, hvor mange penge du bruger på el, mens du samtidig slipper for ubehagelige overraskelser.

Månedlig betaling
Vælger du månedlig betaling, så tillades det, at din konto går i minus. Vi laver først en automatisk opkrævning, når måneden er omme. Herefter bliver du trukket et beløb, som dækker dit samlede forbrug i den foregående måned. Pga. den lille forsinkelse med forbrugsdataen sker betalingen først den 3. i hver måned, så dit forbrug når at blive opgjort.

Du skal være opmærksom på, at vi kun kan afregne dig time for time, hvis du har fået installeret en smart elmåler, som er blevet aktiveret til flexafregning. Hvis du er i tvivl, så kan vi hjælpe dig med at tjekke dette her.