Hvordan opsiger jeg barry?

Følg

Hvis du vil skifte fra barry til et andet elselskab, så skal du blot kontakte det selskab, som du ønsker at skifte til. Når du er tilmeldt hos dem, så vil din aftale hos barry automatisk blive opsagt.

Hvis du skal flytte og ikke vil have barry med på din nye adresse, så er det dog vigtigt, at du giver os besked. Det gør du på en af to måder: 1) du kan afmelde dig direkte i appen. Dette gøres ved at klikke på din adresse og derefter vælge "Slå op med barry". Herefter bliver du kontaktet af vores kundeservice, der får din opsigelse bekræftet og gennemført. 2) ved at sende en mail på hello@barry.energy med den dato, hvor dit abonnement skal ophøre.

Vær opmærksom på, at du kan hæfte for forbruget på adressen, selvom du er fraflyttet. Tjek derfor din kontrakt og oplys os datoen, hvor du ikke længere hæfter for forbruget på adressen.

Husk, at vi skal have besked om din fraflytning senest 7 hverdage i forvejen. Hvis du ikke når dette, skal du melde flytning hurtigst muligt, så vi kan registrere flytningen fra den tidligst mulige dato.

barry stopper opkrævningen fra den dag, hvor du vælger at opsige dit abonnement. Husk hvis du har valgt månedlig betaling, at du bliver opkrævet bagud for foregående måneds forbrug, hvorfor vores sidste træk vil komme, efter du har forladt os.

Vi har selvfølgelig ingen bindingsperiode. Du kan altså til enhver tid opsige dit abonnement, uanset hvor længe du har været medlem. Og du er selvfølgelig altid velkommen tilbage, hvis du ombestemmer dig.