Er barry billigere?

Følg

Vi vælger ikke at tjene penge på vores medlemmers forbrug. Vi vil hellere hjælpe dem med at sænke dette, hvilket er ret “out there”  som el-leverandør - men det burde det ikke være. Vi er den eneste el-leverandør med en mission om at give forbrugerne mulighed for at blive smarte strømforbrugere. Det handler om at bruge strøm billigere og mere klimavenligt.

Med barry har du mulighed for at flytte dit forbrug væk fra de dyreste timer, til når strømprisen er helt i bund.
Det er prisen på strøm og på abonnementet, der gør det muligt for en el-leverandør at skabe indtjening. Det er kun på disse punkter, at priserne varierer. Hos barry køber du strøm til indkøbspris, og der er ingen skjulte tillæg eller gebyrer - vi dækker endda handelsomkostningerne på elbørsen.

4 ud af 4 fandt dette nyttigt

Kommentarer

1 kommentar
  • Hej. Alle
    Jeg har solceller og elbil.
    Jeg holder øje med prisen hver dag, og når strømmen er billig især om natten og når det
    blæser, koster den ned til 1 øre pr. kWh.
    Så bruger jeg så meget el som muligt.
    Når solen skinner om dagen og strømmen er dyr, bruger jeg så lidt som muligt og sælger strømmen. Det er bare alletiders 😀
    Jeg kan time for time to dage senere se hvor mange kWh jeg har brugt og hvor meget det koster. Hurra for Barry👍
    Mvh. Lars